Koirat yrittivät hyökätä piikkisian kimppuun – kivulias tulos kuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aktiiviuransa lopettanut alppihiihtäjä Lindsey Vonn tunnetaan julkisuudessa paitsi useita kertoja lajin maailmancupin voittaneena huippu-urheilijana, myös näyttävästä somepresenssistään. Nyt urheilija on otsikoissa koiriensa jouduttua pulaan.

Lindsey Vonnin koirat olivat tunkeneet kuononsa väärään paikkaan ja saaneet kuononsa täyteen piikkejä. Hiihtäjän mukaan koirat olivat karanneet kotoa jahdatakseen näkemäänsä piikkisikaa. Vonn kertoo koirien kuitenkin olevan kunnossa.

Vonn kiitti paikallista eläinlääkäriä operaatiosta, joka ei kuvien perusteella ollut aivan helpoimmasta päästä. Monet urheilijan kuuluisista Instagram-seuraajista toivottivat myös hyvää vointia hänen koirilleen. NHL-tähti P.K. Subbanin kanssa nykyään kihloissa oleva Lindsey Vonn voitti alppihiihdon maailmancupin yhteensä neljä kertaa vuosina 2008-2010 ja 2012, mutta hän on sittemmin lopettanut aktiivisen uransa lajin parissa.