Mies tanssii juoksumatolla – hulvaton näky kuntosalilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juoksumatolla tanssimisesta tuli vuosia sitten trendi, joka näkyi etenkin monilla musiikkivideoilla. Harvemmin samaa näkyä pääsee kuitenkaan todistamaan kuntosalilla ihan tavallisena arkipäivänä.

Nyt YouTube-videolla nähdään mies, jota kanssatreenaaja on kuvannut videolle Los Angelesissa sijaitsevalla kuntosalilla. Miehellä on täysin oma tyyli käyttää juoksumattoa. Hän ei käytä juoksumattoa hölkkäämiseen vaan etenee siinä rauhallisesti samalla pyörähdellen ja tanssien.

Juoksumatolla tanssahteleva mies näyttää olevan täysin omassa maailmassaan liikehtiessään kuntoilulaitteen päällä. Näky on ilmeisesti ollut kyseisellä kuntosalilla niin epätavallinen, että toinen kuntoilija on päättänyt kuvata tanssijaa videolle.