Pussycat Dolls -kaunotar esitteli takapuoltaan – poikaystävä poseerasi vieressä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Nicole Scherzinger on viettänyt vuodenvaihteen jälkeen poikaystävänsä Thom Evansin kanssa aikaa Turks- ja Caicossaarilla leppoisasta rantaelämästä nautiskellen. Nainen on julkaissut rantalomansa aikana paljon näyttäviä bikinikuvia, jotka ovat jälleen saaneet jatkoa.

Nicole Scherzinger poseerasi aiemmin hauskoissa kuvissa, joissa poikaystävä näytti olevan lopen kyllästynyt kuvaamiseen. Tällä kerralla Thom Evans näyttäisi kuitenkin olevan täysillä mukana ilmehtiessään hauskasti kameralle samalla kun 42-vuotias tyttöystävä keskittyy esittelemään bikinivartaloaan.

Nicole Scherzinger tunnetaan 2000-luvun alkupuolella suureen suosioon nousseen The Pussycat Dolls -tyttöbändin keulakuvana. Yhtye teki viime keväänä näyttävän paluun julkaistessa pitkästä aikaa uutta musiikkia. Mittava kiertue jäi kuitenkin koronaviruksen myötä tekemättä.