Video: Argentiinalaisnuorilla hurjaa menoa – hallitus yrittää sulkea baareja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Argentiinan suositussa lomakohde Mar de Platassa viime viikonloppuna kuvattu video osoittaa, että maan nuoriso viis välittää koronaviruksesta. Päinvastoin, lämmin ja aurinkoinen sää on houkutellut nuoret aikuiset rannalle nauttimaan ystäviensä seurasta ja ilonpidosta.

Hallitus on nyt päättänyt sulkea ravintoloita, rantoja ja hotelleja yöajaksi. Kaikki yökerhit, baarit ja pubit tulee sulkea aamuyöksi 01:00-06:00. Eli viiden tunnin ajaksi. Ihmiset eivät ole tyytyväisiä tästä ratkaisusta, sillä ihmiset joutuvat pian kärvistelemään työttömyyden ja taloushuolien kanssa.

Alue on suosittu hauskanpitopaikka. Siellä on rekisteröity viime viikkojen aikana runsaasti uusia tartuntatapauksia. Sairaalahoitoon joutuneiden määrä on tuplaantunut. Poliisi on keskeyttänyt suuria juhlia, joissa ei ole käytetty hengityssuojaimia. Maassa on raportoitu 1,7 miljoonaa koronavirustartuntaa ja 44.417 kuolemaa.