Ohikulkija ikuisti huikean näyn – Tom Cruisen uutta elokuvaa kuvattiin liikkuvan junan päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tom Cruise tunnetaan näyttelijänä, joka vielä 58-vuotiaanakin toteuttaa elokuviensa stuntit itse. Tähden vaarallisetkin tempaukset ovat tulleet katsojille tutuksi erityisesti Mission: Impossible -elokuvista.

Tom Cruisen tähdittämän Mission: Impossible 7 -elokuvan tuotanto on parhaillaan käynnissä, ja sitä on kuvattu muun muassa Norjassa. Paikalliset asukkaat ovat saaneet esimakua tulevasta vakoojaseikkailusta todistaessaan Cruisen ja kuvausryhmän työstämässä stunttia liikkuvan junan päällä.

Näky ikuistettiin sosiaalisessa mediassa sittemmin levinneiksi videoiksi. Toisessa niistä Cruise jopa vilkuttaa ja hymyilee hänelle huutaville ohiajajille. Mission: Impossible 7 -elokuvan ensi-iltaa suunnitellaan parhaillaan marraskuulle 2021, joskin se saattaa vielä muuttua koronatilanteen vuoksi.

https://www.tiktok.com/@tomaspangelo/video/6879081348057926914?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.unilad.co.uk%2Ffilm-and-tv%2Ftom-cruise-balances-on-top-of-speeding-train-filming-mission-impossible-7%2F&referer_video_id=6879081348057926914