Sinkkuelämää-käsikirjoittaja lupaa: ”Sarja onnistuu ilman Samanthaakin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sinkkuelämää-sarjan fanit ovat olleet riemuissaan tuoreesta tiedosta, jonka mukaan suosittu sarja tulee viimein saamaan jatkoa. Aluksi sarjaa jatkettiin kahden elokuvan muodossa, mutta nyt se on palaamassa And Just Like That… -nimisen minisarjan muodossa HBO-kanavalle.

Sarjan päätähtinä tulevat jatkamaan Sarah Jessica Parker Carrien roolissa, Cynthia Nixon Mirandan roolissa sekä Kristin Davis Charlotten roolissa. Samanthaa näytellyt Kim Cattrall ei kuitenkaan enää palaa sarjaan, mikä on saanut monet sarjaa odottavat katsojat hyvin pettyneiksi.

Jonkin aikaa huhuttiin, että sarjaan palkattaisiin joku muu näyttelemään Samanthan roolia. Sarah Jessica Parker on kuitenkin myöhemmin katkaissut huhulta siivet ja kertonut, että Samanthaa ei tulla näkemään uusissa jaksoissa.

Ohjelman käsikirjoittaja Candace Bushnell on hyvin innoissaan tulevasta minisarjasta. Hän on Daily Mail -sivuston mukaan halunnut lohduttaa Sinkkuelämää-faneja paljastamalla, että sarja tulee toimimaan hänen mukaansa aivan yhtä hyvin ilman Samanthaakin.