Jessica Biel ja Justin Timberlake saivat viime kesänä lapsen – paljastivat nimen vasta nyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jessica Bielin ja Justin Timberlaken uutisoitiin saaneen kesällä perheenlisäystä pariskunnan toisen lapsen synnyttyä. Tapahtuma tuli monille faneillekin yllätyksenä, sillä he olivat onnstuneet pitämään raskauden salassa julkisuudelta.

Nyt Justin Timberlake on vihdoin vahvistanut perheenlisäyksen noin puoli vuotta lapsen syntymän jälkeen. 39-vuotias tähti kertoi isänä olemisesta The Ellen DeGeneres Show -sarjassa, kuvaillen pariskunnan toista poikaa mahtavaksi ja söpöksi. Timberlake myös paljasti lapsen nimen olevan Phineas.

Pariskunnan kerrottiin paljastaneen lapsen syntymän Ellen DeGeneresille ensimmäisten joukossa, mutta juontaja piti asian omana salaisuutenaan. Vuonna 2012 naimisiin menneet Biel ja Timberlake onnistuivat salaamaan raskauden viettäessään korona-aikoja Montanassa 5-vuotiaan Sials-poikansa kanssa. Pariskunta oli esimerkiksi vältellyt sellaisten kuvien julkaisemista Bielistä, jossa hänen vatsansa näkyisi.