Kim Kardashian ja Kanye West luovuttivat pariterapian suhteen – avioero etenee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime viikkojen aikana mediassa on kuhistu paljon Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioerosta, joka on sisäpiirin vuotamien tietojen mukaan jo suunnitteilla. Kardashian ja West eivät ole vahvistaneet huhuja, mutta he eivät ole kieltäneetkään avioeron suunnittelua.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat käyneet pitkään pariterapiassa, mutta he ovat nyt luovuttaneet sen suhteen. Avioliitto ja kaksikon parisuhde eivät ole enää korjattavissa, minkä vuoksi Kardashian ei enää ole halunnut jatkaa terapiaa. Nainen aikoo edetä avioeron kanssa.

Kim Kardashian on jo aiemmin konsultoinut omaa asianajajaansa Laura Wasseria avioeron suhteen. People-sivuston mukaan myös Kanye West on nyt hankkinut itselleen oman asianajajan avioeron hoitamista varten ja aikoo tavata hänet ensimmäisen kerran tämän viikon kuluessa.