Kim Kardashian ylitti himoitun rajapyykin – sai 200 miljoonaa seuraajaa Instagramissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on ollut jo vuosien ajan yksi sosiaalisen median seuratuimmista henkilöistä. Nyt 40-vuotias Kardashian pääsi juhlimaan sitä, että hänen seuraajalukemansa ylitti viimein Instagramissa huikean 200 miljoonan rajapyykin.

Kim Kardashian julkaisi 200 miljoonan seuraajan kunniaksi kolmen selfie-kuvan sarjan, joissa tähti nähdään todella upeassa meikissä ja pitkissä hiustenpidennyksissä. ”200 miljoonaa. Kiitos niin paljon kaikesta rakkaudesta”, Kardashian kirjoittaa kuvatekstissään faneilleen kiittäen heitä saamastaan tuesta.

Viime syksynä Kardashianin julkkisperhe ilmoitti suositun Kardashianit-realitysarjan päättyvän 20. tuotantokauden jälkeen, koska he kokivat haluavansa nyt enemmän yksityisyyttä. Myöhemmin kävi kuitenkin ilmi, että perhe oli allekirjoittanut uuden sopimuksen Hulu-kanavan kanssa. Kim Kardashianin elämän käänteitä tullaan siis jatkossakin näkemään realitytelevision muodossa.