Verkkokauppa myy Kardashianien käyttämiä vaatteita – bloggaaja shoppaili tuhansilla dollareilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin siskokset ovat sosiaalisessa mediassa hyvin seurattuja henkilöitä näyttävän ulkonäkönsä vuoksi. Moni yrittää myös kopioida tähtien tyylejä pukeutumalla samalla tavalla kun kuuluisat kaunottaret. Nyt se onkin helpompaa kuin koskaan erään verkkokaupan myydessä naisten käyttämiä vaatteita.

Kardashian Kloset -niminen verkkokauppa on koonnut yhden sivuston alle myyntiin Kimin, Khloen, Kourtneyn, Kylien, Kendallin sekä Kris-äidin käyttämiä vaatteita, kenkiä ja asusteita. Osa tuotteista on täysin uusia ja osa käytettyjä. Sivuston ideana on se, että kuluttaja saa ostettua itselleen alennettuun hintaan luksustuotteita, joita on nähty myös Kardashianin sisarusten ja Kris Jennerin yllä.

Nyt suosittu videobloggaaja HopeScope teki YouTube-kanavalleen hauskan videon, jossa hän esitteli kyseiseltä sivustolta ostamiaan tuotteita. Nainen osti jokaisen sisaruksen ja Krisin käyttämiä asuja ja käytti ostoksiinsa tuhansia dollareita. Bloggaaja koki tehneensä sivustolta hyviä löytöjä, joista etenkin Khloen vaatteet istuivat parhaiten naisen ylle.