Ben Affleck ja Ana de Armas erosivat – suhde kesti alle vuoden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Ben Affleckin uutisoitiin viime vuonna seurustelevan nousujohdanteista uraa tekevän näyttelijä Ana de Armasin kanssa. Suhde eteni nopeasti, ja pariskunta muutti jo yhteen viime vuoden lopussa. Nyt pari on kuitenkin eronnut.

48-vuotiaan Ben Affleck ja 32-vuotias Ana de Armas erosivat hieman alle vuoden kestäneen seurustelusuhteen jälkeen. Lähipiirin mukaan ero sujui sovinnollisissa merkeissä, uutisoi Page Six. Tähtien kerrotaan kuitenkin olleen eri paikoissa elämässään.

Ana de Armas ja Ben Affleck tapasivat toisensa Deep Water -elokuvan kuvauksissa. Pariskunta nähtiin romanttisella lomalla de Armasin kotiseuduilla Kuubassa maaliskuussa, ja pari vietti koronakaranteenia yhdessä. Affleck oli ennen taannoista suhdettaan vuosikausia naimisissa Jennifer Garnerin kanssa, jonka kanssa hänellä on kolme lasta.