Drake rikkoi käsittämättömän ennätyksen – yli 50 miljardia kuuntelukertaa Spotifyssä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken menestyneimpiin artisteihin hiphopin kentällä lukeutuva Drake on rikkonut ennätyksen. Kanadalainen räppäri on ohittanut ensimmäisenä tähtenä merkittävän virtsanpylvään suoratoistopalvelu Spotifyssä.

Drake on ensimmäinen artisi, jonka kappaleita on kuunneltu Spotifyssä yli 50 miljardia kertaa. Chartmasters-sivuston mukaan yli 35 miljardia suoratoistetuista kappaleista on sellaisia, joiden pääesittäjä Drake on. yli 14 miljardia toistoa tulee kappaleista, joissa Drake vierailee.

Draken kappaleiden suoratoisto tulee lähiaikoina todennäköisesti kasvamaan. Tähti on nimittäin viime vuosien ajan työstänyt uutta Certified Lover Boy -albumiaan, jonka on viimeisimpien tietojen mukaan määrä ilmestyä vielä tammikuun 2021 aikana. Tähden viimeisin virallinen albumi oli vuonna 2018 ilmestynyt Scorpion, joskin räppäri on myös sen jälkeen julkaissut esimerkiksi mixtapen Dark Lane Demo Tapes.