Instagramin käyttäjät paljastivat: Tämä somevaikuttajissa ärsyttää eniten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media on synnyttänyt monenlaisia lieveilmiöitä, trendejä ja jopa työpaikkoja. Tuhansien ja miljoonien ihmisten seuraamat Instagram-käyttäjät ovat onnistuneet tekemään sosiaalisen median käyttämisestä itselleen työn, jossa yhteistyökumppanit maksavat heidän palkkansa.

Nyt realitytähti Michael Brunelli kysyi Instagram-seuraajiltaan, että millainen käytös ja minkälaiset vaikuttajien tekemät julkaisut heitä eniten ärsyttävät. Sadat ihmiset olivat Daily Mail -sivuston mukaan vastanneet, että etenkin laihdutusjuomien ja paastotuotteiden mainostaminen saa heidät raivon partaalle.

Monia ärsytti se kun vaikuttajat pyysivät seuraajiltaan mielipidettä heidän asuunsa tai kun he pyysivät seuraajiltaan suosituksia ja pyysivät seuraajia tilaamaan heidän kanavansa ilmoitukset. Osa sosiaalisen median käyttäjistä oli myös kyllästynyt liian muokattuihin kuviin ja siihen, että vaikuttajat mainostavat jatkuvasti yrityksiä.