Bond-elokuvan ensi-ilta siirtyi taas – nähdään aikaisintaan lokakuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Daniel Craigin viimeisen James Bond -seikkailun julkaisu siirtyy jälleen kerran puolella vuodelle koronapandemian vuoksi. No. Time to Die -elokuvan suunniteltu maailmanensi-ilta on nyt 8. lokakuuta 2021.

Kuten edellisillä kerroilla, johtuu päätös siirtää ensi-iltaa koronapandemista. No Time to Dien oli alun perin määrä saada ensi-iltansa huhtikuussa 2020, myöhemmin marraskuussa 2020, sitten 2. huhtikuuta 2021. Viivästys on todennäköisesti jälleen uusi vakava isku jo valmiiksi pahoissa talousvaikeuksissa oleville elokuvateattereille.

The Guardian -lehden mukaan Sony siirsi samalla myös esimerkiksi Ghostbusters: Afterlife -elokuvan ensi-illan kesäkuulta marraskuulle ja Jared Leton tähdittämän Morbius-supersankarielokuvan ensi-illan lokakuulta tammikuulle. Koronapandemian vuoksi myös muun muassa Black Widow, Wonder Woman 1984 ja Top Gun: Maverick -elokuvien ensi-illat ovat siirtyneet useaan otteeseen.