Donald Trump laajensi Salaisen palvelun turvatoimet lapsiinsa – viime hetkellä miljoonien dollarien päätös

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen juuri väistynyt presidentti Donald Trump teki viime hetkillä monia päätöksiä, kuten esimerkiksi armahti suuren joukon vankeja. Joukossa oli muun muassa räppäri Lil Wayne. Nyt on paljastunut, että lisäksi Trump laajensi viime hetkillään presidenttinä Salaisen palvelun turvatoimet koskemaan virkakautensa jälkeen myös perheensä aikuisia lapsia seuraavan puolen vuoden ajaksi.

Aiemmin Salainen palvelu on hoitanut aikaisempien presidenttien sekä näiden puolisoiden ja mahdollisten alaikäisten lasten turvatoimia, mutta nyt Trump halusi laajentaa turvatoimia. Asiasta uutisoineen The Washington Postin mukaan päätös tulee maksamaan yhdysvaltalaisille veronmaksajille miljoonia dollareita. Joukko turvamiehiä joutuu seuraamaan Trumpin koko perhettä minne he matkustavatkin, ja se tulee perheen elämäntyylin tietäen kalliiksi.

Donald ja Melania Trump saavat entisenä presidenttiparina Salaisen palvelun turvatoimet koko loppuelämäkseen. Heidän poikansa Barron Trump saa suojelua siihen saakka kunnes täyttää 16 vuotta. Seuraavan puolen vuoden ajan turvatoimista saa nauttia yhteensä kolmetoista henkilöä Trumpin perheessä ja lähipiirissä.

Trumpin nykyiseksi omaisuudeksi talouslehti Forbes arvioi noin 2,5 miljardia dollaria. Äskettäin selvisi, että Ivanka Trump kielsi turvamiehiltä asuntonsa kaikkien vessojen käyttämisen, joten vessakäyntejä varten jouduttiin vuokraamaan asunto lähistöltä.