Emma-ehdokkaat julkistettiin – Behm kahmi ehdokkuuksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2020 Emma Gaala -ehdokkaat on julkistettu. Eniten Emma-ehdokkuuksia sai Behm peräti kuudella ehdokkuudellaan. Viidessä sarjassa ehdolla ovat Maustetytöt, Antti Tuisku ja Arttu Wiskari. Palkinnot jaetaan Suomen ja arvostetuimmassa musiikkialan palkintotapahtumassa Emma Gaalassa.

Emma Gaala on määrä järjestää Hartwall Arenalla perjantaina 14. toukokuuta. Tapahtumassa riittää jännitettävää Behmin menestyksen lisäksi myös muun muassa viidessä sarjassa ehdolla olevilla Maustetytöillä, Antti Tuiskulla ja Arttu Wiskarilla sekä neljässä sarjassa ehdolla olevilla ibellä, Mouhousilla, Nightwishillä, Ruusuilla ja williamilla.

– On valtavan hienoa, että Suomessa tehdään ja tuotetaan näin monipuolista ja laadukasta musiikkia. Erityisen iloinen olen siitä, että esiin nousee vuosi toisensa jälkeen uusia, vahvoja ja omaäänisiä tekijöitä. Tästä esimerkkinä tänä vuonna tulokassarjalaisista Behmillä on kuusi ehdokkuutta ja williamilla ja Mouhousilla neljä, sanoo Musiikkituottajien apulaisjohtaja Tommi Kyyrä, joka toimii myös Emma-tuomariston puheenjohtajana ja Emma Gaalan vastaavana tuottajana.

Tänä vuonna palkintoja jaetaan kahdessakymmenessäneljässä eri ehdokassarjassa, joista vuoden kotimainen artisti/yhtye valitaan yleisöäänestyksellä. Tänä vuonna kaikki ehdokkaat, tuottajia lukuunottamatta, ovat mukana myös yleisöäänestyksellä valittavassa vuoden kotimainen artisti/yhtye-sarjassa.

Järjestyksessään 35. Emma Gaala tarjoaa tilaisuuden nähdä vuoden menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana. Tähän mennessä esiintymisensä ovat varmistaneet tämän vuoden isoimmista hiteistä vastanneet Arttu Wiskari ja Leavings -orkesteri sekä Elastinen feat. Jenni Vartiainen. Tänä vuonna tulokaspotpurin tarjoilevat Behm, Lauri Haav, Lähiöbotox, Mouhous, Pihlaja ja william. Lisää esiintyjiä julkistetaan kevään mittaan.