Jessica Edström jätti paidan pukematta kuvaansa: ”Kutsu minua jääkuningattareksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota nauttiva suomalaiskaunotar Jessica Edström vietti koronakesän Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa, josta hän julkaisi seuraajilleen ympäri maailmaa näyttäviä kuvia. Viime aikoina Jessica on jo päässyt hieman matkustelun makuun.

Tällä kertaa Jessica poseeraa kauniissa kuvassa valkoinen hupullinen takki yllään. Sen alla ei ole mitään, joten kuva paljastaaa sensuellisti povea. Kuvan yhteydessä Jessika toteaa, että häntä voi kutsua jääkuningattareksi.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.