Erika Girardi punaisessa pitsissä – realitytähdestä alusvaatemalli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tutuksi tullut Erika Girardi, artistinimeltään Erika Jayne, on ihastuttanut ohjelmassa hänen aviomiehensä Tom Girardin kanssa. Erika ilmoitti kuukausi sitten eroavansa miehestään 21 avioliittovuoden jälkeen. Sen jälkeen avioparia on syytetty kavalluksesta.

Erika Girardi ei ole kommentoinut syytteitä millään tavalla vaan hän on jatkanut elämäänsä sosiaalisen median perusteella täysin normaalisti. Nyt nainen on julkaissut 2,2 miljoonan faninsa silmien iloksi itsestään näyttävän kuvan, jossa nainen poseeraa sängyllä alusvaatteet yllään.

Erika Girardi on ryhtynyt Rihannan perustaman SAVAGE x Fenty -alusvaatemalliston lähettilääksi. 49-vuotias kaunotar on toiminut alusvaatemallina merkille jo useita kertoja ja nyt nainen näyttää myös itse saaneen vaatemerkin sisälle myös oman pienen mallistonsa. Kuvassa Girardilla on yllään punaiset pitsialusvaatteet ja sukkanauhat.