Joe Biden poisti Trumpin Coca-Cola -napin presidentin virkahuoneesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valta vaihtui taannoin Yhdysvalloissa Joe Bidenin astuttua maan presidentin virkaan Donald Trumpin vaalihäviön myötä. Bidenin on sittemmin paljastettu jo laittaneen presidentin virkahuoneena Valkoisessa talossa toimivan Oval Officen uusiksi Trumpin jäljiltä.

Yksi eniten huomiota herättäneistä uudistuksista Oval Officessa on niin kutsutun Diet Coke -napin poistaminen. Kyseessä oli virkapöydällä aina Trumpin käden ulottuvilla sijainnut punainen nappi puisessa laatikossa. Presidentin painaessa nappia saapui virkahuoneeseen pian hovimestari mukanaan pullollinen kylmää Coca Cola Light -juomaa hopeatarjottimella.

Independent-lehden mukaan entinen Valkoisen talon avustaja kirjoitti Coca-Cola -napista Team of Vipers -kirjassaan. Donald Trumpin kerrotaan toisinaan pilailleen toimistossaan vierailleiden kustannuksella vihjaillen napin liittyvän ydinaseiden laukaisuun ja painaen sitä yllättäen. Vieraat seurasivat tilannetta järkyttyneinä, kunnes ovesta saapui sisään hovimestari Coca-Colan kanssa ja Trump repesi nauramaan.