Kuussa käynyt Buzz Aldrin täytti 91 – puhalsi 91 kynttilää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen astronautti Buzz Aldrin on toinen Kuun pinnalle astunut ihminen. Hän asteli Kuun kamaralle heti Neil Armstrongin jälkeen Apollo 11 -lennolla 20. heinäkuuta 1969.

Nyt Buzz Aldrin on saavuttanut kunnioitettavan 91 vuoden iän. Astronautti juhlisti saavutustaan Twitterissä julkaisemallaan videolla, jossa hän puhaltaa sammuksiin 91 syntymäpäiväkakun päälle asetettua kynttilää. Aldrin kiitteli hänelle onnea toivotelleita ja puolisoaan Anca Fauria.

Buzz Aldrinin uutisoitiin saaneen myös koronarokotteen vähän ennen syntymäpäiväänsä. Rokote annettiin hänelle Space.com-sivuston mukaan maanantaina 18. tammikuuta. Aldrin hehkutti Twitterissä rokotetta kehitelleitä tutkijoita, terveydenhoitoalan työntekijöitä ja poliitikkoja, jotka tekivät siitä mahdollista.