Meghan Trainor paljasti odotusajastaan – vauva perätilassa ja raskausajan diabetes

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Meghan Trainor tunnetaan muun muassa hänen All About That Bass ja Me Too -hiteistään. 27-vuotias hittinikkari odottaa tällä hetkellä esikoistaan aviomiehensä Daryl Sabaran kanssa.

Meghan Trainorin raskaus ei ole ollut helpoimmasta päästä. Naisella todettiin raskausajan diabetes, minkä vuoksi hän on joutunut koko raskauden ajan mittaamaan verensokeriaan ja tarkkailemaan ruokavaliotaan. Nainen on kuitenkin kertonut hallitsevansa diabetesta täysin. Meghan Trainor on kertonut People-sivuston mukaan pitävänsä raskausajan diabetesta eräänlaisena pelinä, jossa hän on voitolla.

Uutta päänvaivaa naiselle on aiheuttanut se, että hänen vauvansa on todettu olevan perätilassa. Laskettuun aikaan on enää muutama viikko aikaa, minkä vuoksi Meghan Trainor toivoisi vauvan kääntyvän pää alaspäin. Perätilassa olevat vauvat pystyy myös synnyttämään alateitse, mutta moni päätyy kuitenkin jo ennen alatiesynnytyksen kokeilemista suunniteltuun sektioon komplikaatioiden pelossa.