Retkeilijät kuvasivat hämmästyttävän näyn – karhu juoksi aivan vierestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurikokoisen villieläimen kohtaaminen luonnossa voi olla hurja hetki. Moni tilanteisiin tottumaton osaisi tuskin olla rauhallinen esimerkiksi siinä vaiheessa, kun aivan nenän eteen ilmestyisi ilmielävä karhu.

Alaskan Admiralty Islandissa kuvatulla videolla joukko retkeilijöitä on päätynyt läheisiin kohtaamisiin villin karhun kanssa. Heidän onnekseen kohtaaminen ei kuitenkaan päättynyt traagisesti. Sen sijaan muistoksi jäi harvinaislaatuinen ja näyttävä luontovideo.

Retkeilijät ovat videolla ottamassa rennosti joen rannalla, kun karhu lähestyy heitä yllättäen. Vedessä hölkkäävä eläin hidastaa hieman ihmisten kohdalla tarkkaillakseen heitä. Karhu ei kuitenkaan vaikuta olevan järin kiinnostunut heistä, ja jatkoi lopulta matkaansa.