Toinenkin Game of Thrones -spinoff tekeillä – perustuu George R.R. Martinin novelleihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n Game of Thrones -sarja päättyi viime vuonna ristiriitaisen vastaanoton saaneissa merkeissä, mutta sarjan maailmaan tullaan palaamaan televisioruuduilla jatkossakin. Nyt HBO-yhtiön on paljastettu työstävän jo toista Game of Thronesin spinoff-sarjaa.

Kehitteillä oleva Tales of Dunk and Egg perustuu kirjailija George R.R. Martinin novelleihin, jotka on koottu Seitsemän kuningaskunnan ritari -kirjaan. Game of Thronesin pohjana toimivia Tulen ja jään laulu -kirjoja hieman kevyemmissä tarinoissa seurataan ritari Ser Duncanin ja hänen aseenkantajansa Eggin seikkailuja. Tarinat sijoittuvat aikaan 90 vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumia.

Variety-lehden mukaan vielä suunnitteluvaiheessa oleva Tales of Dunk and Egg -sarjan on HBO:lle tärkeä prioriteetti Game of Thronesin menestyksen ansiosta. HBO työstää parhaillaan myös toista Game of Thronesin esiosana toimivaa sarjaa. Vuonna 2022 alkunsa saava House of the Dragon perustuu niin ikään George R.R. Martinin kirjoittamiin tarinoihin.