70-vuotias myrkytti ehkä aviomiehensä – paljastui lisättyään hyönteimyrkkyä kahviin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

70-vuotiasta naista syytetään aviomiehensä myrkyttämisen yrittämisestä. New Yorkissa asuva Suncha Tinevra oli jäänyt kiinni lisättyään miehen kahviin hyönteisten tappamiseen tarkoitettua myrkkyä.

63-vuotias Robert Baron kertoo ihmetelleensä outoa makua ruoassaan ja sitä, kuinka hän voi usein pahoin ruokailun jälkeen. Piilokameran keittiöönsä asentanut mies huomasi vaimonsa lisänneen hänen kahviin boorihappoa sisältävää torakkamyrkkyä. Tinevra pidätettiin aviomiehen ilmoitettua asiasta poliisille, ja kahvipannu sekä hyönteismyrkky takavarikoitiin todisteina.

New York Post -lehden mukaan Tinevra on myöntänyt tekonsa. Hän kertoi lisänneensä Baronin kahviin myrkkyä muutamia kertoja suutuspäissään antaakseen hänelle opetuksen. Hyönteismyrkyissä käytettävä boorihappo voi aiheuttaa ihmisille muun muassa pahoinvointia, oksentelua, vatsakipuja ja ripulia.