Alessandra Ambrosio paljasti biksuvartalonsa – esitteli suunnittelemiaan uima-asuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun hän on poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa ja esitellyt myös säännöllisesti omaa rantavaatemallistoaan.

Moni näytöslavat jättänyt malli on voinut hieman höllätä oman rantakuntonsa suhteen, mutta Alessandra Ambrosio näyttäisi edelleen olevan valmis muotinäytösten parrasvaloihin vaikka heti. Tähti julkaisi Instagram-kanavallaan upeita kuvia, joissa hän esitteli oman Gal Floripa -merkkinsä kauniita narubikinejä.

Tänä syksynä nainen on pudotellut tasaisin väliajoin sosiaaliseen mediaan näyttäviä bikinikuvia, jotka on napattu tähden lomamatkoilta. Kuvissa 39-vuotias Alessandra Ambrosio on esitellyt huippukunnossa olevaa mallivartaloaan, jonka perusteella ei voisi uskoa naisen jättäneen taakseen aktiivisen malliuransa Victoria’s Secret -merkin parissa.