Kourtney Kardashian pelkässä alusasussa – toivotti hyvää yötä vaatekomerostaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poosh-hyvinvointisivuston luonut Kourtney Kardashian, on tunnettu terveellisistä elämäntavoistaan. 41-vuotias nainen suosii mahdollisimman puhdasta ruokaa ja kosmetiikkaa, minkä vuoksi monet janoavatkin usein terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä niksejä naiselta.

Tällä kerralla hyvinvointineuvojen sijaan tähti päätti julkaista itsestään sosiaalisessa mediassa näyttävän kuvan, jonka nainen on napannut peilin kautta omassa vaatekomerossaan. Kourtney Kardashian on toivottanut 108 miljoonalle seuraajalleen hyvää yötä viettelevällä kuvalla, jossa hän poseeraa musta alusasusetti yllään.

Kourtney Kardashian oli juuri lomailemassa Sardiniassa lastensa kanssa. Tähti julkaisi matkaltaan muun muassa upean kuvasarjan, jossa tähti nähdään näyttävässä punaisessa shortsipuvussa. Sardinian lomalla nainen näyttää nauttineen upeista maisemista, ostosmahdollisuuksista ja paikallisesta oluesta.