Lääkärit tyrmäsivät Mena Suvarin vauvahaaveet – tulikin yllättäen raskaaksi 41-vuotiaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Mena Suvari muistetaan etenkin hänen rooleistaan American Beauty ja American Pie -elokuvissa. Nainen meni kaksi vuotta sitten naimisiin Michael Hopen kanssa ja toivoi pystyvänsä perustamaan miehen kanssa perheen. Lääkärit kuitenkin tyrmäsivät naisen haaveet raskautumisesta.

Mena Suvari sai kuulla lääkäriltä 40-vuotiaana, että hänen ikänsä vuoksi on hyvin epätodennäköistä, että nainen voisi tulla itse kantamaan omaa lastaan. Myöhemmin tähti koki kuitenkin melkoisen yllätyksen saatuaan huomata 41-vuotiaana olevansa raskaana.

Suvari on kertonut, että maaliskuussa syntyvän pojan nimeksi tullaan antamaan Christopher Alexander, joka on Michael Hopen edesmenneen isän nimi. Mena Suvari on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että raskaus on ollut hänelle uskomaton kokemus. Lapsi on merkityksellisin asia naisen elämässä ja Mena Suvari tietää jo etukäteen, että tästä eteenpäin hän tulee priorisoimaan pelkästään oman poikansa.