Televisiolegenda Larry King kuoli koronavirukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mittavan uran televisiossa ja radiossa juontajana tehnyt Larry King on kuollut 87-vuotiaana. Tammikuun alussa hänen kerrottiin sairastuneen koronavirukseen ja olevan sairaalahoidossa. Nyt maailmanlaajuinen pandemia koitui lopulta journalismin legendan kohtaloksi.

Vuonna 2010 eläkkeelle jäänyt Larry King teki televisiourallaan ja sitä edeltäneellä radiourallaan yhteensä noin 50.000 haastattelua. Pelkästään CNN-kanavalle hän teki noin 6.000 ohjelmaa. Hänen haastatteluissaan supertähdet ja presidentit ovat tehneet satoja otsikoihin nousseita paljastuksia elämästään. Hänen kaksi lastaan menehtyivät aiemmin viime vuonna vain viikkojen sisällä.

Televisiolegendan poismenon johdosta lukemattomat maailmantähdet ovat ilmaisseet surunvalittelunsa. Kohtaamisia Kingin kanssa ovat muistelleet tänään muun muassa presidentti Bill Clinton, räppäri 50 Cent, laulajatar Barbara Streisand, juontaja Ryan Seacrest sekä näyttelijät Better Midler ja Reese Witherspoon.