Emma Roberts julkaisi kuvan vauvansa kanssa – paljasti samalla nimen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emma Roberts on luonut tätinsä Julia Robertsin tavoin uraa Hollywood-näyttelijänä. Hänet muistetaan etenkin American Horror Story -sarjasta, jonka lisäksi Emma Roberts on tähdittänyt myös monia elokuvia. Emma Roberts keskittyy tällä hetkellä perheeseensä, koska hänestä tuli ennen vuodenvaihdetta äiti.

Emma Roberts synnytti esikoispoikansa sunnuntaina 27. joulukuuta Los Angelesissa. Lapsen isä on tähden poikaystävä, näyttelijä Garrett Hedlund. Nyt 29-vuotias Emma Roberts julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan poikansa kanssa.

Kuvassa Emma Roberts pitelee poikaa sylissään ja he ovat kumpikin pukeutuneina oranssin värisiin vaatteisiin. ”Kiitos 2020, että teit ainakin yhden asian oikein. Meidän kirkkain valomme Rhodes Robert Hedlund”, Roberts kirjoitti kuvatekstissään paljastaen lapsensa nimen.