Hurja näky videolle – krokotiilit yrittivät syödä yläpuolella lentävän dronen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Krokotiilieläinten kitaan päätyvistä asioista tulee helposti selvää jälkeä, sillä niiden leuat lukeutuvat koko eläinkunnan vahvimpiin. Nyt nälkäisten krokotiilien yrityksiä saalistaa päästään todistamaan lähietäisyydeltä turvallisella tavalla.

Johani Mamid vieraili taannoin Australian Broomessa sijaitsevassa Malcolm Douglas Crocodile Park -eläintarhassa. Hän päätti lennättää drone-kameraansa aivan lammikossaan uivien krokotiilien yläpuolella. Lopputuloksena syntyi hurja ja näyttävä video.

Nälkäiset krokotiilit yrittivät kerta toisensa jälkeen hyökätä yläpuolellaan leijailevan dronen kimppuun. Lennokki kuitenkin lensi juuri sen verran korkealla, ettei se päätynyt matelijoiden leukojen väliin. Sen sijaan Mamid onnistui laitteen avulla ikuistamaan miltei ainutlaatuista videomateriaalia kita ammollaan dronea kohti nousseista krokotiileista.