King Kong ja Godzilla ottavat viimein mittaa toisistaan – räjähtävä traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä vuonna tullaan todistamaan kahden valkokankaan tunnetuimman jättiläishirviön yhteenottoa. Godzilla vs. Kong -elokuvassa toisistaan mittaa ottavat sen nimen mukaisesti Godzilla ja King Kong. Rajusta yhteenotosta saadaan esimakua tuoreessa trailerissa.

Godzilla vs. Kong -elokuvassa Kong etsii suojelijoidensa kanssa todellista kotiaan. Samaan aikaan aikaisemmin ihmisten puolella ollut Godzilla on yllättäen alkanut kylvämään tuhoa eri puolilla maailmaa. Kaksi jättiläishirviötä päätyy kamppailemaan toisiaan vastaan ihmiskunnan joutuessa vääjäämättä ristituleen.

Adam Wingardin ohjaamassa elokuvassa nähdään King Kongin ja Godzillan ohella muun muassa Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Kyle Chandler ja Rebecca Hall. Kong: Skull Island ja Godzilla: King of the Monsters -elokuvien tarinaa jatkava rymistely julkaistaan Yhdysvalloissa 26. maaliskuuta samanaikaisesti elokuvateattereissa ja HBO Max -palvelussa. Suomen ensi-iltapäivämäärä ei valitettavasti koronatilanteen vuoksi ole toistaiseksi selvillä.