Alicia Keys täytti 40 vuotta – juhli upean kuvan kera

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen laulajatähti Alicia Keys on tunnettu samettisesta äänestään ja useista megahiteistään. Alicia Keys on ottanut jalansijaa myös kosmetiikka-alalla aloitettuaan yhteistyön e.l.f. beauty -kosmetiikkajätin kanssa.

Nyt Alicia Keys täytti 40 vuotta ja juhlisti merkkipäiväänsä näyttävällä kuvalla. Keys julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa tähti poseeraa kauniissa kaksiosaisessa asussa. Kuva on napattu Meksikossa, jossa Alicia Keys oli viettämässä syntymäpäiviään hänen aviomiehensä Swizz Beatzin kanssa.

Artisti on tunnettu luonnollisen kauneuden lähettiläänä ja tähti nähdäänkin usein hyvin vähäisessä meikissä. Nainen lanseerasi hetki sitten Keys Soulcare -nimisen ihonhoitosarjan, johon kuuluu niin voiteita, seerumeita kuin ihonhoitoon tarvittavia välineitäkin.