Lisa Marie Presley muisti edesmennyttä poikaansa – sydäntäsärkevä viesti saa herkistymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lisa Marie Presleyn poika Benjamin Keough löydettiin heinäkuussa kuolleena. Keough riisti itse oman henkensä aseella ampuen ja oli vasta 27-vuotias kuollessaan, mikä oli koko perheelle ja etenkin pojan äidille vaikeaa hyväksyä.

Benjamin Keoughin äiti Lisa Marie Presley on nyt muistanut poikaansa päivänä, jolloin he viettävät Benjaminin syntymäpäivää. Äiti julkaisi pojastaan vanhan kuvan, jossa Benjamin istuu pöydän ääressä syntymäpäiväkakku edessään. Benjamin Keough olisi täyttänyt 21. lokakuuta 28 vuotta.

Rocklegenda Elvis Presleyn ainoa jälkeläinen Lisa Marie Presley on edelleen sydän särkyneenä rakkaan poikansa menettämisen vuoksi. ”Sydämeni ja sieluni menivät sinun mukanasi. En ikinä tule enää olemaan ennallani”, Presley kirjoitti kuvan yhteydessä. Benjaminia jäi äidin lisäksi suremaan kolme sisarusta, 31-vuotias isosisko RIley ja 11-vuotiaat kaksoset Harper ja Finley.