Näin syntyy TikTok-meikki – Emma Chamberlain esitteli vinkkinsä videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu muotilehti Vogue julkaisee säännöllisesti YouTube-kanavallaan Beauty Secrets -nimistä videosarjaa, jossa julkisuudesta tutut kaunottaret paljastavat ihonhoitoon, meikkaamiseen ja kauneuteen liittyviä rutiinejaan. Tällä kerralla omia vinkkejään katsojille pääsi jakamaan videobloggaaja Emma Chamberlain.

Emma Chamberlain on todella suosittu YouTube-tähti, joka on luonut omalle kanavalleen videosisältöä noin kahden vuoden ajan. Parissa vuodessa nainen on onnistunut saamaan kanavalleen tilaajia noin 10 miljoonaa ja hän on tuottanut videosisältöä yli 260 videon verran. Nyt tähti opasti Voguen videolle TikTok-meikin salat.

Videolla 19-vuotias Emma Chamberlain esittelee ensin kasvojen hoitonsa perustat, minkä jälkeen hän siirtyy meikkaamisen pariin. Tähti on huomannut TikTok-sovelluksessa leviävän trendin, jossa meikin lopputuloksesta halutaan sellainen, että nainen näyttää väsyneeltä. Meikissä silmien alle luodaan ylimääräiset tummat silmänaluset tumman luomivärin avulla.

Emma Chamberlain pitää omia silmänalusiaan liiankin tummina, minkä vuoksi hän keskittyy pelkästään peittämään niitä. Nainen pitää meikin melko luonnollisena lisäten luomilleen ruskeaa luomiväriä ja huuliinsa pelkkää kiiltoa.