Ensihoitajat kantoivat luumäkeläiselle vanhukselle polttopuita – ihastuttava kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hätänumeroon saa soittaa vain akuutissa hätätilanteessa, mutta sellaisen arvioiminen onkin sitten jo toinen asia. Nyt Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote kertoo sosiaalisessa mediassa tapauksesta, jossa luumäkeläinen vanhus sai apua odottamattomalla tavalla. Ensihoitajat nimittäin kantoivat hänelle polttopuita päiväkausien tarpeeseen.

– Vaikka työmme perustuukin pääasiassa ihmisten fyysisen ja psyykkisen terveyden turvaamiseen, pyrimme työssämme huolehtimaan potilaidemme hyvinvoinnista kokonaiskuva mielessämme, Eksote kertoo sosiaalisessa mediassa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

– Luumäen yksikkö kävi kiireetömällä ensihoitotehtävällä maaseudun rauhassa ja avusti tehtävän päätteeksi iäkästä pariskuntaa kantamalla muutaman päivän lämmityspuut torppaan sisälle. Koronan vuoksi omaisten apua ei ollut saatavilla, tapauksesta kerrotaan.