Hämmentävä tilanne videolle – mäyrä ja haisunäätä ottivat rajusti yhteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähtävillä paljon videoita, joiden myötä on saatu nähdä miten eri eläinlajien edustajat ovat kohdanneet toisiaan. Usein videoilla nähdään odottamattomia ystävyksiä, mutta tällä kerralla kameraan tallentui kahden nelijalkaisen tappelu.

Kanadalainen mies oli ollut nukkumassa kun hän oli kuullut miten koirat haukkuvat. Mies oli mennyt takapihalle katsomaan mistä on kyse. Kun hän oli osoittanut valollaan takapihan terassille hän oli nähnyt erikoisen tilanteen. Haisunäätä ja mäyrä olivat toistensa kimpussa.

Mies oli alkanut kuvaamaan puhelimellaan videota haisunäädän ja mäyrän taistelusta. Riidan aihe ei käy videolta selville, mutta jostain syystä tilanne on äitynyt kahden eläimen välillä niin pahaksi, että haisunäätä ja mäyrä ovat toistensa kimpussa ja näyttävät näykkivän toisiaan.