Jennifer Lopez haluaa Botox-väitteille lopun: ”Älkää kutsuko minua valehtelijaksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez lanseerasi vuodenvaihteessa oman ihonhoitosarjan, jota mainostaakseen tähti julkaisi itsestään videon, jossa hän poistaa meikit omilla tuotteillaan. Tuotesarjan lanseerauksen jälkeen nainen julkaisi uuden videon, joka sai ihmiset väittämään, että Jennifer Lopez on turvautunut Botoxiin.

Jennifer Lopez esitteli videolla meikittömiä kasvojaan oman tuotesarjansa kasvonaamion käyttämisen jälkeen. Osa naisen seuraajista huomasi, että Jennifer Lopezin kulmakarvat ja otsa eivät liikkuneet lainkaan. Tämä sai heidät vakuuttuneiksi siitä, että 51-vuotias laulaja on ottanut Botoxia tai jotakin muuta ainetta, joka on saanut hänen otsansa lihaksiston rentoutumaan täysin.

Lopez otti heti kantaa väitteisiin ja korjasi kommentoijien väitteitä lempeällä tavalla. Nyt tähti alkaa kuitenkin olla lopen kyllästynyt siihen, että spekuloinnit eivät vieläkään ole loppuneet. ”Älkää väittäkö minua valehtelijaksi! Älkää väittäkö, että olen tehnyt jotain mitä en ole tehnyt”, Lopez kommentoi People-sivuston mukaan.