Kate Hudson esitteli huikean lauluäänensä – esiintyy Sian tekemässä musikaalissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yli kolme vuotta sitten Kate Hudson lähti mukaan artisti Sian tekemään musikaalielokuvaprojektiin. Projektia varten Hudson muutti tyylinsä täysin ja ajeli pitkät vaaleat hiuksensa lyhyeen siilimittaan. Nyt elokuva on viimeinkin lähellä julkaisua, minkä vuoksi Hudson on julkaissut pienen teaserin siitä.

Music-nimisessä musikaalissa Kate Hudson odotetusti laulaa. Julkaisemallaan videoleikkeellä Hudson laulaa todella upeasti elokuvan tunnusmusiikkina toimivan kappaleen, joka on myös nimeltään Music. Kappale on julkaistu kaikissa suoratoistopalveluissa.

Music-elokuva on artisti Sian, kirjailija Dallas Claytonin sekä elokuvan tähtien Kate Hudsonin, Maddie Zieglerin ja Leslie Odom Jr.:n yhdessä käsikirjoittama ja Sian ohjaama. Elokuvan virallinen traileri lupailee katsojalle koskettavaa draamaa ja hyvää musiikkia. Music saa ensi-iltansa 15. helmikuuta.