Kim Kardashian esitteli kapean vyötärönsä – poseerasi mallistonsa asussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on ollut viime aikoina paljon median otsikoissa, koska hänen on kerrottu valmistelevan asianajajansa kanssa tulevaa avioeroa aviomiehestään Kanye Westistä. Kardashian ei ole kommentoinut huhuja millään tavalla vaan hän on edelleen pitänyt sosiaalisen median fokuksensa omissa yrityksissään ja lapsissaan.

Nyt Kim Kardashian esitteli muotoilevia alusvaatteita valmistavan Skims-vaatemerkkinsä tuotteita tuoreimmassa kuvassaan. Kuvassa 40-vuotias neljän lapsen äiti poseeraa kameralle mustissa rintaliiveissä ja sukkahousuissa, jotka ovat Skimsin uusin tuotelanseeraus.

Kim Kardashian kertoi vuoden alussa aloittaneensa ankaran kuntokuurin siskonsa Khloen kanssa. Nainen on treenannut kaksi kertaa päivässä joka päivä ja noudattanut tarkkaa ruokavaliota, joka on ollut lähinnä kasvispitoinen. Tulokset näkyvät uusissa kuvissa tähden esitellessä kapeaa vyötäröään.