Mies auttoi pesukarhun pois jäteastiasta – tarjosi sen jälkeen sille aamiaista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat tunnettuja hauskasta ulkonäöstään ja värityksestään, jonka ansiosta ne näyttävät aivan pieniltä rosvoilta. Pesukarhuille maistuu monet herkut, minkä vuoksi ne jäävätkin usein kiinni ruoan varastamisesta. Tällä kerralla eräs pesukarhu oli jäänyt loukkuun syvään roska-astiaan.

Cape Codissa Massachusettsissa kuvatulla videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa mies löytää ansaan jääneen pesukarhun. Pesukarhu on ilmeisesti ruoan perässä kiivennyt jäteastiaan, jonka kansi on eläimen perässä mennyt kiinni. Sen lisäksi astia on ollut liian syvä eikä pesukarhulla ole ollut enää mahdollisuuksia kiivetä sieltä pois.

YouTube-videolla nähdään miten mies auttaa pesukarhua pääsemään takaisin vapauteen. Pesukarhu ei aluksi uskalla kävellä astiasta pois, mutta tulee kuitenkin nauttimaan aamiaisesta, jonka mies on kattanut pikkuiselle roska-astian viereen.