Chilipää rikkoi maailmanennätyksen – söi kolme supertulista Carolina Reaperia 10 sekunnissa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen kilpasyömäri Mike Jack tunnetaan tulisten ruokien suurena ystävänä. Mies on tuttu näky videoista, joissa hän syö toinen toistaan tulisempia chililajikkeita ennätysajassa.

Pelkkä Mike Jackin tuoreen tempauksen katsomienn voi tehdä herkimmille pahaa. Mies nimittäin kokeilim kuinka monta Carolina Reaper -chiliä hän voisi syödä 10 sekunnissa. Maailman tulisimmaksi luokiteltu Carolina Reaperin tulisuus voi olla scovillen asteikolla jopa 2,2 miljoonaa, eli se on noin 200 kertaa jalapenoa tulisempi.

Mike Jack onnistui syömään yhteensä kolme Carona Reaper -chiliä 9,72 sekunnissa. Sen myötä hän rikkoi virallisesti maailmanennätyksen. Vedet silmiin tuovaan suoritusta päästään todistamaan Guinness World Recordsin videolla.