Dua Lipa ihmetteli raskaushuhuja – ei mielestään näytä siltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Dua Lipa oli hetki sitten Meksikossa lomalla lähimpien ystäviensä ja poikaystävänsä Anwar Hadidin kanssa. Loman aikana Dua Lipa julkaisi paljon näyttäviä asukuvia, joista eräs sai aikaan spekulaatiota siitä, että olisiko nainen raskaana.

Dua Lipan seksikkäässä kuvassa hänen asunsa korosti tähden hoikkaa vartaloa, mutta siitä huolimatta fanit ovat alkaneet epäilemään, että hän olisi raskaana. Nainen kertoi Jimmy Kimmelin haastattelussa ihmetelleensä sitä miksi fanit luulivat hänen odottavan lasta. Pian nainen kuitenkin huomasi, että syy löytyikin hänen käyttämistään emojeista.

Naisen kuvatekstinä oli pelkkiä emojeita, joiden mukana oli kuvia vauvoista ja tuttipulloista. 25-vuotias Dua Lipa oli nopeasti poistanut kuvatekstin julkaisustaan, mutta oli jo liian myöhäistä. Kuvatekstin poistaminen oli herättänyt epäilyjä entisestään. Nainen varmisti nyt kuitenkin sen, että hän ei tällä hetkellä odota lasta.