Huippumalli yritti seurata Kourtney Kardashianin ihonhoitorutiinia – yllättyi lopputuloksesta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa suosiotaan ovat vähitellen alkaneet kasvattamaan kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät videot, joissa etenkin julkisuudesta tunnetut kaunottaret esittelevät omia elämäntapojaan. Yleensä tavikset yrittävät ottaa videoiden perusteella julkkiksilta mallia, mutta tällä kerralla huippumalli Emily DiDonato päätti kopioida Kourtney Kardashian videolla esitellyn ihonhoitorutiinin.

Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina monille tutuksi tullut Emily DiDonato pitää YouTubessa suosittua kanavaa, jolla hän antaa omia kauneuteen, hyvinvointiin ja muotiin liittyviä vinkkejä seuraajilleen. Tällä kerralla tähti päätti tehdä jotain erilaista ja seurata omalla videollaan Harper’s BAZAAR -lehden julkaisemaa videota, jolla esiintyy Kourtney Kardashian.

Videolla Kourtney Kardashian esittelee oman kahdeksan vaihetta sisältävän ihonhoitorutiininsa, jonka tähti tekee työpäivän päätteeksi. Emily DiDonato ottaa Kardashianilta mallia ja käyttää samoja tuotteita videollaan kuin hänkin. DiDonato on vaikuttunut Kardashianin ihonhoidosta, mutta mikroneulausta tähti piti yllättävän kivuliaana.