Kultainennoutaja ärhenteli itselleen peilin edessä – treenasi häjyä ilmettään?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kultaisennoutajan maine koirarotuna on perinteisesti ollut hyväntahtoinen, lämmin ja ihmisrakas. Tuoreella viraalivideolla nähdään kuitenkin kyseisen rodun edustaja, joka selkeästi tavoittelee kovan koiran imagoa.

Etelä-Afrikan Johannesburgissa asuva koiranomistaja kertoo todistaneensa erikoista näkyä kotonaan. Hän huomasi kultaisennoutajansa peilin edessä. Nainen luuli ensin koiran tuijottavan häntä, mutta tajusi pian sen katselevan itseään peilistä.

Omistajan yllätykseksi kultainennoutaja näytti irvistelevän peilikuvalleen ja paljastavan sille hampaansa. Epäselväksi jää, yrittikö koira kenties harjoitella häjyä ilmettä vai paistoiko sen kasvoilta kenties pahemman luokan ulkonäkökriisi.