Kylie Jenner poseeraa kuin veistos – kuville heti 9 miljoonaa tykkäystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner vietti juuri rentouttavan viikonlopun luksusmajoituksessa Meksikossa isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa. Kylie Jenner on julkaissut loman aikana otettuja kuvia sosiaalisessa mediassa tämän viikon aikana ja esitellyt upeaa bikinivartaloaan faneilleen.

Nyt Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa tähti näyttää uskomattoman kauniilta. Naisella on yllään melko tavanomainen alusasusetti, mutta tähden meikkityyli, hiukset ja poseerausasennot saavat 23-vuotiaan kaunottaren näyttämään poikkeuksellisen upealta.

Kuvissa Kylie Jennerillä on yllään valkoinen toppi ja ruskeat shortsimalliset alushousut. Naisen tiimalasivartalon kurvit korostuvat, minkä lisäksi mustat takapuoleen asti yltävät hiustenpidennykset saavat Kylie Jennerin näyttämään lähes epätodelliselta jumalattarelta.