Laskettelija putosi railoon – kypäräkamera tallensi hengenvaarallisen onnettomuuden

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alpeilla hiitävät ja laskettelevat joutuvat toisinaan vaarallisiinkin tilanteisiin haastavan maaston vuoksi. Taannoin Mont Blancin tuntumassa laskettelemassa ollut Edouard Bozon sai kokea tämän pudottuaan yllättäen railoon.

Edouard Bozon oli laskemassa rinnettä pitkin ystäviensä kanssa, kun yksi laskettelijoista aiheutti vahingossa pienen lumivyöryn. Sen seurauksena Bozon putosi maastossa olleeseen halkeamaan. Hurja tilanne ikuistui videoksi miehen kypäräkameran ansiosta.

Bozonin onneksi ystävät löysivät hänet, mutta railosta pelastautuminen osoittautui haastavaksi. Vaarana nimittäin oli, että railon reunoilla ollut lumi olisi pudonnut kuoppaan ja haudannut miehen elävältä. Lopulta Polvensa nivelsiteen murtanut Bozon onnistuttiin kuitenkin pelastamaan ylös, ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon pelastushelikopterin avulla.