Mies järjesti DJ-keikan kotonaan – karhu ilmestyi seuraamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemian myötä moni musiikin ammattilainen ja harrastaja on joutunut vaihtamaan esiintymislavat etäkeikkoihin. Joskus kotoa käsin järjestettäviä esiintymisiä saapuu seuraamaan yllättäviäkin tahoja, kuten eräs yhdysvaltainen DJ sai taannoin huomata.

Jody Flemming on korona-aikoina järjestänyt internetissä livestream-lähetyksiä, joissa hän esittelee DJ-taitojaan. Taannoinen DJ-keikka sai odottamattoman käänteen villin karhun ilmaannuttua seuraamaan sitä.

Youtubessa julkaistulla videolla Flemming nähdään työskentelemässä DJ-laitteidensa parissa, kun mustakarhu ilmestyy kurkistelemaan sisälle takana sijaitsevan oven lasioven läpi. Miehen mukaan karhu ei ollut hänen livestream-keikkansa vieraslistalla, mutta kuvailee olevansa iloinen eläimen osallistumisesta siihen.