Demi Rose alastomana kukkakedolla: ”Haluaisin olla aina näin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on tullut tunnetuksi kurvikkaana glamourmallina ja seurapiiritähtenä. Mallin töiden ansiosta tähti on päätynyt matkustelemaan eri puolille maailmaa myös korona-aikoina. Yleensä hänen yllään nähdään melko vähän minkäänlaista vaatetusta.

Nyt Demi poseeraa kuitenkin tuoreessa Instagram-kuvassaan täysin alastomana, sillä hän makoilee somekuvassaan kokonaan ilman vaatteita kukkakedolla. Kuvansa yhteydessä julkkiskaunotar paljastaa, että haluaisi elää aina ilman vaatteita rauhallisesti ja luonnon helmassa.

Demi Rose tarjoili faneilleen taannoin muitakin näkymiä Ibizalta. Tuolloin hän jakoi nimittäin kuvan, jossa hän nautti teestä vähissä pukeissa auringon laskeutuessa. Tähden kerrotaankin viettäneen karanteenia tunnetulla bilesaarella palattuaan taannoin matkaltaan Keniasta.