Erika Girardi yrittää myydä laukkuja – avioero johti rahapulaan?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tutuksi tullut Erika Girardi, artistinimeltään Erika Jayne, on opittu tuntemaan räväkkänä naisena, joka ei pelkää esitellä paljasta pintaa. 49-vuotias tähti yllätti taannoin ilmoittamalla, että hän eroaa aviomiehestään, mikä on ilmeisesti saanut naisen rahapulaan.

Erika Girardi ilmoitti viime vuoden puolella eroavansa Tom Girardista 21 avioliittovuoden jälkeen. Girardi yritti saada aikaan avioerosopimusta, jossa Tom olisi alkanut maksamaan hänelle puolison elatustukea. Tähän Tom Girardi ei kuitenkaan ole suostunut.

Erika Girardi on viime aikoina mainostanut sosiaalisen median kanavillaan yhteistyökumppaniensa tuotteita. Nyt nainen on mainostanut Instagram-tarinassaan Lily And Bean -merkkisiä matkalaukkuja, joita hän yrittää saada myytyä seuraajilleen.

Tähti on tehnyt Daily Mail -sivuston mukaan yrityksen kanssa perinteisen yhteistyön, jossa hän on saanut tarjota lukijoilleen laukuista 15 prosentin alennuksen. Tähdelle yhteistyöstä on luvassa luultavasti sekä rahallinen palkkio että osuus jokaisesta laukusta, joka on myyty hänen kauttaan.

Erika Jayne, Instagram