Tiktak-Petra julkaisi näyttävän kuvaparin – tällainen muutos tapahtui raskauden jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tiktak-tyttöbändistä tunnetuksi tullut Petra Gargano synnytti perheeseensä uuden pienokaisen noin kuukausi ennen laskettua aikaa. Vauvan oli määrä syntyä tammikuussa, mutta vauva päättikin tulla maailmaan jo 1. joulukuuta. Petralla on hänen miehensä kanssa myös vuonna 2013 syntynyt poika.

Petra Gargano julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt näyttävän kuvaparin. Ensimmäisessä kuvassa nähdään tuore otos Petrasta hänen makuuhuoneessaan. Naisella on yllään imetysliivit ja harmaat housut, jotka paljastavat tähden keskivartalon nopean palautumisen raskaudesta. Toisessa kuvassa Petra on vielä raskaana ja esittelee pyöreää vatsaansa iloisena.

Petra Gargano on toipunut synnytyksestään hyvin nopeasti ja aloittikin jo treenaamisen fysioterapeuttinsa opastuksella vain kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen. Gargano aloitti treenaamisen käyttämällä ensin käsipainoja ja vastuskuminauhaa apunaan. Nyt nainen näyttää palanneen jo rankemman treenaamisen pariin takaisin TFW Vantaa -salille, jossa myös vauva on ollut mukana seuraamassa äidin kuntoilua.